matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równania
aniko:
1. Naszkicuj proste o podanych równianiach: 2x−2y=5
12 lut 17:17
fruu:
−2y=5−2x 2y=2x−5 y=x−
5
2
i narysuj sobie funkcje podstawiajac pod x jakies libczy, potem kropeczki polacz
12 lut 17:41
aniko:
Dziękuję.
12 lut 17:59