matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
/
madzzz:
8
7
*
5
16
+
2
14
*
7
3
=
12 lut 16:43
lol:
8/7 * 5/16 + 2/14 * 7/3=1/7*5/2+2/2*1/3= 5/14+2/6=15/42+14/42=29/42
12 lut 16:48
driver:
8
7
*
5
16
+
2
14
*
7
3
=
5
14
+
1
3
=
15
42
+
14
42
=
29
42
12 lut 21:19