matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki, potęgi
Adrianna:
[8,25− 0,5
−
1
2
* (2
−
1
2
+4
−
1
4
]
1
2
21 paź 21:13
a7:
8,25=33/4 (1/2)
−1/2
=2
1/2
=
√
2
2
−1/2
=1/
√
2
4
−1/4
=2{−1/2)=1/
√
2
33/4−
√
2
*2/(
√
2
)=31/4−2=25/4
5
(25/4)
1/2
=
2
21 paź 21:27