matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcjia Liniowa , Szkicowanie wykresu funkcji
Luki123xx1:
2
Naszkicuj wykres funkcji f(x)=
x−1 , której dziedziną jest zbiór D= <−3,0) u <3,6> .
3
Odczytaj z wykresu funkcji f jest zbiór wartości .
21 paź 19:11
Inka:
Z
w
f= <−3,−1)U <1,3> Powinno byc dobrze
21 paź 19:19
Luki123xx1:
Dzięki wielkie
21 paź 19:57