matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Ania:
Rownania rozniczkowe zwyczajne 3z'*x
4
*z
2
+z
6
=4x
6
3z'=4(x/z)
2
−(z/x)
4
=f(z/x) wytłumaczy mi ktoś skąd się wzięła 2 linijka?
20 paź 15:19
Ania:
juz to mam
20 paź 16:49