matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz f(b), jeśli:
ajajaj:
Wyznacz f(b), jeśli: a) j(x) = log
2
(x+1), b=(0,3> b) h(x) = log
2
(sinx), b=<π/4 , π/2> Z góry dzięki za pomoc
18 paź 17:51
Adamm:
j((0, 3]) = (0, 2] h([π/4, π/2]) = [−1/2, 0]
18 paź 17:56