matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
parametr uklad rownian 3 niewiadome
bliskih:
dla jakich wartości parametru układ jest sprzeczny, oznaczony, nieoznaczony? x+y+az = 2 x+ay+z = −1 ax+y+z = −1
17 paź 11:36
aniabb:
a=1 sprzeczny a=−2 nieoznaczony dla reszty oznaczony
17 paź 11:39