x | x | 1 | |||
− | +1= | (x+6) | |||
2 | 3 | 6 |
x | x | 3x | 2x | x | |||||
− | = | − | = | ... zgoda ![]() | |||||
2 | 3 | 6 | 6 | 6 |
x | x | 6 | x+6 | 1 | ||||||
no to L = | + 1 = | + | = | = | (x+6) = P ... zgoda ![]() | |||||
6 | 6 | 6 | 6 | 6 |
x | x | 1 | ||||
6* | −6* | +6*1= 6* | (x+6) | |||
2 | 3 | 6 |
2x+5 | ||
1− | =4 | |
3 |
2x+5 | ||
1 − 4 = | ||
3 |
2x+5 | ||
−3 = | ||
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |