matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
logarytmy:
Oblicz log
2
3log
3
4log
4
5log
5
6log
6
7log
7
8
14 paź 17:26
ICSP:
= log
2
8
14 paź 17:27
Eta:
log
a
b*log
b
c=log
a
c ...= log
2
4*log
4
6*log
6
8= log
2
6*log
6
8=log
2
8=3
14 paź 20:11