matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zespolona
wigle:
(2−√3 +i)
1
2 ma ktos pomysl
7 paź 11:39
wigle:
do potegi 12
7 paź 11:40
Pytający:
Tak, jest wielu ludzi z wieloma pomysłami.
7 paź 12:38
Krzysiek60:
1
tgφ=
=2+
√
3
2−
√
3
φ= 75
o
stad sinφ75
o
i cos 75
0
znajdz w tablicach
7 paź 12:46