matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tryg
Burczyk:
|cos x|
Naszkicuj wykres funkcji y=
cos x
No to dziedzina:
π
cos x ≠ 0 ⇒ x ≠
+kπ
2
Co dalej?
6 paź 12:37
the foxi:
cos x
dla x≥0: y=
=1
cos x
dla x<0: y=... ?
6 paź 12:37