matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Jula:
−(0,002)
−
3
+(
1
50
)
−
3
1 paź 14:47
the foxi:
2
2
10
3
10
2
−(
)
−3
+(
)
−3
=−(
)
3
+(
)
3
=
1000
100
2
2
(10
2
)
3
(10
3
)
3
=
−
=...
2
3
2
3
1 paź 14:54