matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Grzegorzzz:
czy y= sinx + 1 to te samo przesunięcie o 1 w górę co y=1 + sinx?
30 wrz 22:06
Adamm:
dodawanie jest przemienne a+b=b+a
30 wrz 22:08
xyza:
czyli tak
30 wrz 22:09
Grzegorzzz:
dzięki
30 wrz 22:10