matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
wojtylll:
Jak będzie wyglądać wykres funkcji 2 *
√
x
30 wrz 18:51
Mila:
f(x)=
√
x
g(x)=2
√
x
30 wrz 18:57
wojtylll:
Dziękuje
30 wrz 18:57
Eta:
y
=
√
x
, x≥0
y=2*
√
x
, x≥0
30 wrz 19:01