matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
pat3l:
7
9
*
63
36
*
72
44
= 4
2
7
:1
1
14
−3
2
5
*1,25= }{ {
2
3
−1}
24 wrz 18:57
xyza:
ulamki duzym U zamiast malym
24 wrz 19:05
pat3l:
7
63
72
*
*
=
9
36
44
24 wrz 19:08