| dy | 1+x sin y | |||
−x2 | = | |||
| dx | 1+cos y |
| dy | ||
(1+x sin(y))+x2(1+cos(y)) | =0 | |
| dx |
| u2−1 | ||
sin(y)= | ||
| u2+1 |
| u2−1 | ||
cos(y)=(1− | )u | |
| u2+1 |
| 2u | ||
cos(y)= | ||
| u2+1 |
| dy | 2u(u2+1)−2u(u2−1) | du | |||
cos(y) | = | ||||
| dx | (u2+1)2 | dx |
| dy | 2u(u2+1−u2+1) | du | |||
cos(y) | = | ||||
| dx | (u2+1)2 | dx |
| dy | 2u | 2 | du | |||
cos(y) | = | |||||
| dx | u2+1 | u2+1 | dx |
| 2u | dy | 2u | 2 | du | ||
= | ||||||
| u2+1 | dx | u2+1 | u2+1 | dx |
| dy | 2 | du | ||
= | ||||
| dx | u2+1 | dx |
| u2−1 | 2u | 2 | du | ||||
(1+x | )+x2(1+ | ) | =0 | ||||
| u2+1 | u2+1 | u2+1 | dx |
| 2u | du | |||
(u2+1+x (u2−1))+2x2(1+ | ) | =0 | ||
| u2+1 | dx |
| (1+u)2 | du | |||
(u2+1+x (u2−1))+2x2( | ) | =0 | ||
| u2+1 | dx |
| du | ||
((u2+1)2+x (u4−1)) +2x2(1+u)2 | =0 | |
| dx |
| dy | 1+xsin(y) | |||
−x2 | = | |||
| dx | 1+cos(y) |
| dy | ||
−x2(1+cos(y)) | =1+xsin(y) | |
| dx |
| u−1 | ||
x= | ||
| sin(y) |
| u−1 | ||
x= | ||
| √1−(v−1)2 |
| u−1 | ||
x= | ||
| √2v−v2 |
| u | u(u−1)(v−1) | (u−1)2v | 1 | |||
du+( | − | )dv=0 | ||||
| √2v−v2 | (2v−v2)√2v−v2 | 2v−v2 | √2v−v2 |
| u | (u−1)(v−u) | ||
du+ | dv=0 | ||
| √2v−v2 | (2v−v2)√2v−v2 |