matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
szereg geometryczny
karo:
Oblicz:
√
12
+
√
6
+
√
3
+...
18 wrz 18:42
ICSP:
√
6
√
2
q =
=
√
12
2
√
12
2
√
12
S =
=
=
√
12
(2 +
√
2
)
√
2
1 −
2
2 −
√
2
18 wrz 18:45