matematykaszkolna.pl
Dlaczego ta storna wyglada jak z lat 20 popek: Hej. Nurtuje mnie to pytanie od dawna. Dlaczego właściciel nie zrobi coś z tą stroną, żeby jakoś wyglądała. Brak mozliwości edycji, wygląd jak ze średniowiecza. Wygląda to tragicznie, a jest odwiedzana dziennie przez setki ludzi.
18 wrz 14:23
PW: Dlatego że spełnia oczekiwania. Wygląd ze średniowiecza to brak fajerwerków i wyskakujących co chwila okienek? To nie handel artykułami gospodarstwa domowego. Tu działa relacja zadający pytanie − pomagający. Jak na mój gust − wystarczy.
18 wrz 15:07
ite: ale możliwość poprawienia błędu we wpisie to by się przydała
18 wrz 15:31
astro: Zgadzam sie z PW a nawet gdyby Jakub robił profesjonalne grafiki do strony to zaraz znaleźliby się tacy co by krytykowali " Jakie to nieprofesjonalne grafiki stosuje na stronie" Na stronie edukacyjnej liczy się treść a nie jej wygląd, chcesz fajerwerkowych stron to odwiedź zagraniczne z mnóstwem JQuerry i innych bajerów niestety rzeczywistość tak sie plasuje że prawie 80% stron w internecie wygląda jak te z średniowiecza, a tą strone prowadzi osoba która nie ma za wiele czasu na jej moderacje, wstawianie nowych treści a juz szczególnie na jej bajerowanie mozesz sprobowac to zmienic lub zaoferować swą pomoc Jakubowi o ile się zgodzi
18 wrz 15:59
ford: również popieram PW, dodanie "bajerów" spowodowałoby spowolnienie strony "średniowieczny" wygląd jest ładny ze względu na swą prostotę, ma jeszcze jedną zaletę bo strona działa płynnie również na wolniejszych komputerach
18 wrz 16:45
popek: @ford, spowolnienie strony w 2018 roku? Ja nie mówie tutaj o jakiś nie wiem, wyskakujących okienkach, świetnego wyglądu, ale chociaz jakieś minimum jak właśnie edycja, usuwanie postów poprawienie symboli, zapis ich np. pierwiastki etc., bo to nie jsest ani troche intuicyjne.
18 wrz 22:00