matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o szybkie rozwiazanie
Pilnee Prosze o pomoc:
Oblicz pole powierzchni zaznaczonego na czerwono przekroju ostrosłupa prawidłowego
10 lut 21:16
driver:
h
2
+2
2
=10
2
h
2
=100−4=96 h=
√
96
=4
√
6
P=a*h:2=.......
10 lut 21:42