matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pocodna funkcji
sylwia:
oblicz pochodną funkcji f(x) = e
1+x
2
10 lut 20:34
Mickej:
pochodna z (e
f(x)
)`=e
f(x)
*f`(x) czyli f`(x)=e
1+x
2
*2x
10 lut 20:40
sylwia:
dzięki Mickej
10 lut 20:42