matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zz
minionek:
2+2=4 ok 3+3=6 ok 4+4=8 ok 5+5=10 ok ale jak obliczyć 6+6
nie mam trzech rąk
Pomóżcie! Uczyliście sie tego na pamięć mysie?
2 wrz 21:45
Jerzy:
Zdejmij buty.
2 wrz 21:53