warstwica
qwerty: warstwica i wzor ogolny
Wyznacz dziedzinę oraz wzór ogólny warstwicy funkcji f.
Narysuj 3 warstwice funkcji f dla podanych wartości c. (1) f(x,y) =pierwiastek z: y−e(x−2)
+1,
c =−2, c = 0, c = 2
jak rozwiazywac tego typu zadanie, oprocz tego ze wyliczyc dziedzine i ja narysować? o co
chodzi z warstwica?
2 sie 23:19
Adamm:
f(x, y)=c, gdzie c stałe
to jest właśnie warstwica, rozwiązanie takiego równania
3 sie 00:16
qwerty: Jak jeszcze można nazwać tego typu zadania? Próbuje znaleźć w internecie
3 sie 12:13