równania różniczkowe
o rany julek:
Wytłumaczyć mi się proszę
dlaczego kalkulator na wolframie rozwiązując
| | ⎧ | x'−3x−3y=0 | |
| układ równań | ⎩ | y'−2x−4y=0 | podaje rozwiązanie:
|
x=
25c
1e
6t+
35c
1e
t+
35c
2e
6t−
35c
2e
t
y=
25c
1e
6t−
25c
1e
t+
35c
2e
6t+
25c
2e
t
Przyjmując zasadniczo a=2,b=1
Kiedy pełniejsze
rozwiązanie mogło by być postaci:
x=
a5c
1e
6t+
3b5c
1e
t+(1−0,2a)c
2e
6t−
3b5c
2e
t
y=
a5c
1e
6t−
2b5c
1e
t+(1−0,2a)c
2e
6t+
2b5c
2e
t
30 lip 14:23
kowalski:
Widocznie ten nowy sposób rozwiązania (a właściwie sam wynik jest niepoprawny)
chociaż jak policzyć dla sprawdzenia to się zgadza!
30 lip 14:32
Blee:
tak ... to jest Twój własny, 'nowy' sposób rozwiązywania
30 lip 15:10
sd: Przepisz nam rozwiązanie o rany julek srulek
30 lip 19:24
Obywatel:
Ty tam bandycki pierdzistołku czyli sd,niecywilizowany płatny za nasze porno gnoju
weż lepiej na ochotnika przykład z rotmistrza Pileckiego(z własnej inicjatywy to ci
taniej wypadnie!),a kitajew vel dentysta−sadysta omów zagadnienie,albo daj odpowiedni link
31 lip 08:04
kochanus_niepospolitus:
no i wrócił do stanu przed braniem leków
31 lip 08:51