W jaki sposób zosało to przekształcone ?
Ej!: vc2 − vw2vc = vc[1− vwvc2]
26 lip 10:03
PW: W jakiś paskudny, bo nic nie widać.
26 lip 10:12
Lech: Napisz poprawnie ten wzor !
26 lip 13:23
Adamm: używaj "U" zamiast "u"
26 lip 13:24
Ej!: haha faktycznie. Już poprawiam
| vc2 − vw2 | | vw | |
| = vc [1−( |
| )] |
| vc | | vc | |
26 lip 13:33
Adamm:
| vc2−vw2 | | vc2 | | vw2 | |
| = |
| − |
| = |
| vc | | vc | | vc | |
| | vw2 | | vw2 | | vw | |
vc − |
| = vc(1− |
| ) = vc [1−( |
| )2] |
| | vc | | vc2 | | vc | |
26 lip 14:18
Ej!: Dzięki wielkie
26 lip 15:25