równanie na współczynnik
efcia:
Potrzebuje rozwiązać takie równanie
R=575*2,90*p{0,000273m/s*34,90
| | 0,733*Q*lgRr | |
k = |
| *10,68 |
| | H2−h2 | |
gdzie:
Q=39m
3/h
R=230,68m
r=0,187
H=34,40
h=31,50
25 lip 01:32
daras: skoro potrzebujesz, to poszukaj kalkulatora
25 lip 08:10
efcia: po chuj sie odzywasz jak nie pomagasz
25 lip 14:38
PW: Przyszłam, trzasłam, walłam, wyszłam. I już nie wracaj.
25 lip 16:33
Mila:
Oj, ewcia to nie jest komentarz godny Damy.
Teraz ostrzeżenie, następnym razem będziesz zablokowana.
25 lip 19:45
Mariusz:
Tylko że Ewcia ma rację
Jakoś nie widać aby wpisy darasa były pomocne
i jeśli kogoś blokować to tego darasa
9 sie 16:00