matematykaszkolna.pl
Podziękowania Bartek: Podziękowania, wielkie podziękowania dla wszystkich forumowiczów, a szczególnie dla: Jerzy, Pytający, Blee, Mila, Basia, sushi, Adamm za wspaniałą pomoc w mojej edukacji, jesteście wielcy emotka Dzięki Waszej pomocy pierwszy stopień za mną. Wasze nicki najlepiej zapamiętałem, mam nadzieje że nikogo nie pominąłem, oczywiście kolejność wypisanych nicków jest przypadkowa. Dziękuje i życzę wszystkiego najlepszego emotka Pozdrawiam Bartek
18 lip 15:35
Mila: Gratulacjeemotka Miło , że poinformowałeś nas o sukcesie. Powodzenia w dalszych zmaganiach z matematyką i nie tylkoemotka
18 lip 16:19
Pytający: Dzięki, proszę bardzo, wzajemnie i również pozdrawiam!
18 lip 17:37
mat: ja bym jeszcze dopisał ETA emotka
18 lip 20:42
Jerzy: Cieszy,że znasz słowo "dziękuję".Powodzenia emotka
18 lip 20:51
Basia: Miło, że o nas pamiętasz, ale sukces to przede wszystkim Twoja zasługa emotka Powodzenia emotka
18 lip 22:40
Bartek: mat, ETA pewnie też, dziękuje emotka Jeszcze przypomniał mi się nick jc, temu użytkownikowi również dziękuje emotka Wybaczcie raz jeszcze, ale trudno zapamiętać te wszystkie nicki, wszystkim udzielającym się dziękuje emotka Mila mam nadzieje że już dużych zmagań z matematyką nie będzie, ostatni egzamin dał mi tak strasznie w kość, wycisnął ze mnie siódme poty, że aż mam dość Podziwiam Was za wytrwałość, chęć niesienia pomocy, to się ceni emotka Raz jeszcze ślę podziękowania i pozdrowienia emotka
19 lip 00:09
Mila: emotka
19 lip 15:43
jc: emotka
19 lip 18:11