matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
pika:
[(b
3
)
5
: (a
2
*b
8
) * a
7
] : [(ab)
8
: (3a)] =
1 lip 13:00
Sushi:
Wzory znasz ?
1 lip 13:51
Mila:
b
15
3a
=
*a
7
*
=
a
2
*b
8
a
8
*b
8
b
7
3
=
*a
7
*
=
a
2
a
7
*b
8
3
=
a
2
*b
1 lip 22:25
pika:
dziekuje
2 lip 14:59