matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyć IΔaI=?
gagi:
s=at
2
/2=>a=2s/t
2
−Przyspieszenie liniowe a=(2∙125,9)/(7,1)
2
=4,995 cm/s
2
≈5 cm/s
2
IΔaI=?
29 cze 09:23
Lech:
Brak danych , napisz poprawnie tresc zadania !
29 cze 11:10