matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
Filip:
Czy dana funkcja jest ciągła? fn(x)=xn x należy do przedziału [0,1] lim (n−−−> 0)= x
n
=0 lim (n−−−>1)= x
n
=1 0≠1 Czy to jest dobrze?
25 cze 15:55
Adamm:
ogarnij się chłopie
25 cze 15:58