matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Macierz
Kaj:
Rozwiąż układ równań macierzy X+2y+3z=0 X+y−2z=4 3x+4y−z=8
23 cze 14:48
Sushi:
a samemu nic a nic ?
23 cze 14:53
mat:
Wyznacz ,,x" z pierwszego rownania i podstaw do 2 i 3 rownania
23 cze 14:55