matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość a
Angelika:
obliczyć wartość a, by P(X≤a)=0,95 dla rozkładu: A)normalnego (zestandaryzowanego) B)t−studenta (df=13) C)chi−kwadrat (df=9)
20 cze 18:30
Sushi:
masz tablice to do ręki i odczytujesz
20 cze 21:11