matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
Dickens:
Dla jakich parametrów m wektory e
1
=[m,1,0], e
2
=[−1,1,1], e
3
=[m,m+2,0] tworzą baze w R
3
?
20 cze 08:20
Adamm:
Sprawdź kiedy zbudowany na nich wyznacznik jest różny od 0
20 cze 09:17