matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dgd
nieumiejaca:
rozwiaz rownanie 2 sin
2
x/2 + sin x = 0
19 cze 18:54
iteRacj@:
x
x
sin x = 2*sin (
) *cos (
)
2
2
x
x
x
2*sin
2
(
) + 2*sin (
) *cos (
) = 0
2
2
2
x
x
x
2*sin(
)(sin (
)+cos (
)) = 0
2
2
2
x
π
2*sin(
)*
√
2
*sin (x+
) = 0
2
4
dokończ
19 cze 19:30
Jerzy:
Najpierw trzeba poprawić ostatnią linijkę.
20 cze 08:41
ite:
x
x
π
2*sin(
)*
√
2
*sin (
+
) = 0
2
2
4
20 cze 09:57