matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rzad macierzy
asdf:
co ja robie źle? rzad: −2 1 1 w3−w2 1 −2 1 = 1 1 −2 −2 1 1 2w2+w1 1 −2 1 = 0 3 −3 −2 1 1 0 −3 3 = 1 a ma byc 2 0 3 −3
13 cze 21:30
asdf:
a dobra niewazne
13 cze 21:31