Drzewo Binarne
Karolina:

Na rysunku znajduje się drzewo binarne o v = 8 wierzchołkach i e = 7 krawędziach.
Przeprowadzamy procedurę przeszukania drzewa binarnego stosując alogorytm
przeszukiwania drzewa " w głąb" odwiedzając poszczególne wierzchołki i dokonując
operacji dodawania wierzchołka na stos lub zdejmując element ze stosu. Po wykonaniu
pierwszej operacji na stosie znajdzie się korzeń a po wykonaniu n = 16 operacji stos jest
pusty.
Podać która z odpowiedzi jest poprawna
1) Po operacji 9 stos ma postać 8 5 3 1
2) Po operacji 12 stos ma postać 6 3 1
3) Po operacji 7 stos ma postać 8 5 3 1
4) Po operacji 14 stos ma postać 3 1
5) po Operacji 10 stos ma postać 6 3 1
Czy jest ktoś w stanie mi pomoc ?