matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc calke
mitpon:
obliczyc calke oznaczona
π
π
u gory
w dole
2
4
π
π
∫sinxdx = −cosx| u gory
w dole
=
2
4
π
π
= −cos
+ cos
=
2
4
√
2
√
2
=−0 +
=
2
2
czy dobrze mysle
10 cze 11:49
piotr:
jest dobrze
10 cze 12:06
bezendu:
Tak, wynik jest ok
10 cze 12:06
mitpon:
dzieki za sprawdzenie
10 cze 12:10