matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz a dla punkt A do wykresu
nemi17:
oblicz dla jakiego a, puknt A=(a,1) nalezy do wykresu funkcji f(x)=√3x+4
7 cze 21:49
a7:
1=
√
3
a+4
√
3
a=−3 a=−3/
√
3
=−3
√
3
/
√
3
√
3
=−
√
3
7 cze 22:13