matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
TOSIA:
Oblicz log
√
5
+2
4 cze 20:19
TOSIA:
log √5+2 (17
√
5
− 38)
4 cze 20:20
PW:
375848
4 cze 20:27
Witek:
Dzięki wielkie
4 cze 20:28
Krzysiek60:
Moze wpodsatwie logarytmu jest
√
5
−2? sprawdz
4 cze 20:28
Mila:
log
√
5
+2
(17
√
5
−38)=a⇔
(17
√
5
−38)*(17
√
5
+38)
log
√
5
+2
=a
(17
√
5
+38)
1445−1444
log
√
5
+2
=a
(
√
5
+2)
3
1
log
√
5
+2
=a⇔
(
√
5
+2)
3
log
√
5
+2
(
√
5
+2)
−3
=a a=−3
4 cze 20:31
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick