matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
Helena Paździochowa:
Pomóżcie mi w tymi zadaniami bo wgl nie mam pomysłu jak się za nie zabrać link poniżej
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXRFgSBX-Dia-3Cjd3OFYj2ae_FcK3VbbYejqurgHFnYJn3NBU
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTXFTF606q6CFzRudgfin5xEv1DlAay7gSxBh3rTgtcWQyL5jK
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS8njbDtJDbCvP9uyDVO-K_lMCVncHg96g6-OZl8FXSFUt2Y3Vv
31 maj 22:59