matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rówanie i nie rownosc
Aga:
Rozwiąż równanie i nierówność: lx−124l = 12
30 maj 13:01
Blee:
Serio? x−124 = 12 lub x−124 = −22 I rozwiazujesz
30 maj 13:44
Blee:
Mialo byc −12 w drugim rownaniu
30 maj 13:44