matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj wykres
Hyack:
Hej, czy mógłby ktoś narysować wykres poniższych funkcji i przedstawić je wraz z metodą tabelki? Byłbym wdzięczny: f(x)= 2/x, g(x)=2/x−1, h(x)=2/x−1 + 1
29 maj 01:32
xyx:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1693.html
29 maj 01:43