matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sporządź wykres funkcji i opisz jej wlasności
Kubaxxx:
czy dobrze narysowalem wykres ? { 2x−3 , dla x∊<−1,+
∞
) czyli x≥−1 f(x)={ { −5 , dla x∊(−
∞
,−1) czyli x<−1
28 maj 22:15
sushi:
zaznaczyłeś po
y=5
, a nie
y=−5
28 maj 22:18
Eta:
28 maj 22:20
Kubaxxx:
dziekuje bardzo
28 maj 22:28