matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całka podwójna
Pilne:
Za pomocą całki podwójnej oblicz objętość brył ograniczonych powierzchniami: z−x=0 , 2−3x=0, x=y
2
, z=0 Proszę o rozpisanie tego.
28 maj 11:41
całka:
Proszę o pomoc, ważne!
28 maj 12:17
Pilne:
ktoś coś?
28 maj 15:07