1 | 1 | sinα | cosα | |||||
( | − | ) * (1 + tgα + ctgα) = | − | |||||
cosα | sinα | cos2α | sin2α |
1 | 1 | sin x | cos x | |||||
= ( | − | )*( 1 + | + | ) = | ||||
cos x | sin x | cos x | sin x |
1 | sin x | 1 | 1 | 1 | cos x | |||||||
= | + | + | − | − | − | = | ||||||
cos x | cos2 x | sin x | sin x | cos x | sin2 x |
sin x | cos x | |||
= | − | |||
cos2 x | sin2 x |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |