matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
edzia1222:
2x
2
− 8x
2x − 1
*
6x − 3
x −4
24 maj 18:29
edzia1222:
rozwiąż i wyznacz dziedzine
24 maj 18:50
Janek191:
2 x*( x − 4)
2 x − 1
2
=
*
=
x
3*(2 x − 1)
x − 4
3
1
D = ℛ \ {
, 4}
2
24 maj 18:58