matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory w przestrzeni
13latek:
Pomoże mi ktoś z tym
Na płaszczyźnie Oyz znaleźć punkt równo oddalony od punktów A=(3,1,2), B=(4,−2,−2), C=(0,5,1) Z pozoru zadanie proste... ale cos mi nie wychodzi.
9 lut 16:43