matematykaszkolna.pl
Algebra Kicia: Algebra podstawa pomocy! A tak serio to chciałam spytać bo mnie to od 3 lat juz zastanawia − kto odpowiada na te wszystkie zadania na forum? Tzn czy matematykom sie nudzi i cisną zadania licealistom, czy to tak z dobroci serca? A moze jakies punkty sie tu zbiera?
21 maj 21:33
Adamm: Zbieramy punkty. Ty dostajesz −200 na start.
21 maj 21:35
Kicia: Ale można to jakos wymieniać na coś? Co mi z tego ze dostane −200 Lol
21 maj 21:37
21 maj 21:37
21 maj 21:38
Adamm: Właśnie spadło do −600
21 maj 21:39
Kicia : Dobra to dzięki za nierzeczową odp, to chybanjienrobi żadnej różnicy A nóż bede rekordzistką w minusowych
21 maj 21:43
Adamm: Teraz już −20000
21 maj 21:50
Adamm: Nie, nie zbieramy punktów. Niektórzy się nudzą, niektórzy chcą pomóc. Inni chcą promować niektóre rzeczy, np. Mariusz.
21 maj 21:52
Mariusz: Które nie wymagają zgadywania jak w przypadku równań wielomianowych czy w przypadku liniowych jednorodnych rekurencyjnych bądź różniczkowych Rozwiązywanie równań wielomianowych można nawet pokazać licealiście bo powinien znać wszystkie tematy potrzebne do ich wprowadzenia
21 maj 23:31
Mila: Kicia, lubimy rozwiązywać zadania, cieszy nas ambitna młodzież, która preferuje samodzielną pracę ( przy naszej pomocy). Zamiast chodzić na korepetycje liczna grupa uczniów przygotowała się tutaj pięknie do matury.
22 maj 18:56
Kicia: Dzięki za odp emotka
23 maj 19:16