matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdź
anulka__1990:
Znajdź współrzędne środka i długoś promienia okręgu x
2
+y
2
+6x+4y+12=0
9 lut 15:58
kalafiorowa:
S(−3,−2) r=1 wzór na równanie okręgu o środku w punkcie (a,b) i promieniu r x
2
+y
2
−2ax−2by+c=0 gdzie r
2
=a
2
+b
2
−c >0
9 lut 16:21