matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całka
Anita:
Obliczyć całkę du/(1−cos
2
u)
11 maj 09:27
Adamm:
(ctgu)'=...?
11 maj 09:27
Jerzy:
1
= ∫
dx = ... ?
sin
2
x
11 maj 09:30
Anita:
Ach, no tak... Dziękuję bardzo!
11 maj 09:31