matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
aga:
1
dlaczego
= tg
2
x+1 ?
cos
2
x
2 maj 15:49
Franklin p_p:
sin
2
x
cos
2
x
1
tg
2
x+1 =
+
=
cos
2
x
cos
2
x
cos
2
x
L=P
2 maj 15:55
PW:
Bo 1 (w liczniku) jest równa sin
2
x+cos
2
x
2 maj 15:56
aga:
dziekuje
2 maj 16:08